Følg Sofakongen på Bloglovin

lørdag den 19. november 2011

Nitty Scott, MC - Tell Somebody

Hell Yeah! Jeg elsker når jeg tilfældigt støder på noget fed hip hop, som jeg bare ved bliver stort før eller senere. Nitty Scott, MC vil uden tvivl blive en lysende stjerne på hip hop scenen, når folk altså først opdager hende.

Hendes første musik video ramte nettet i går, og det er et superfedt track! Der er lidt 90'er over hendes lyd, og hun holder det positivt i hendes tekster.



Hendes stil er virkelig cool, og hun forfalder ikke til de typiske hip hop klichéer med røv og ingen tøj, som man desværre tit ser kvindelige mc'er føler sig nødsaget til.

Hun har en mission om at starte en ny movement i hip hop miljøet som hun kalder "The Boombox Family" som fokuser på organisk og lyrisk hip hop, der faktisk har noget på hjertet. Hun vil være en del af en bevægelse og ikke en industri - Fuck yeah!

Musik videoen er vildt flot og dejlig simpel - præcis som hip hop bør være! Men nyd det, og jeg lover at opdatere, hvis der kommer mere fra Nitty Scott, MC - Der stadig ikke er signet til at pladeselskab.

Nå ja, så er hun også hamrende lækker!


Nitty Scott, MC - Tell Somebody

Og så får i også lige dette lækre nummer, hvor hun rapper over en masse klassiske beats


0 kommentarer:

Send en kommentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More